Joelle

In drie maanden meer rust en ontspanning in je liefdesrelatie.

In drie maanden meer rust en ontspanning in je liefdesrelatie.

Je hart lijkt op slot te zitten.
Je zou wel willen openen, maar je bent de sleutel kwijt.

Herken jij jezelf hierin?

N

Er zijn terugkerende thema’s in je relatie waar je samen niet goed uitkomt.

N

Je hebt het enerzijds goed met elkaar anderzijds wringt er wat 

N

Je wil rekening houden met de elkaar maar ook je eigen vrijheid behouden.

Het krijgen van kinderen maakt je kwetsbaar.

 

Er is een klein mensje dat helemaal van jullie afhankelijk is, dat continu zorg en aandacht nodig heeft. Omdat je kind je zo dierbaar is ben je, wellicht meer dan anders, gevoelig en snel geraakt. Je moet wennen aan je nieuwe rol als ouder en aan de (nieuwe) dynamiek van het gezin. En juist nu je elkaar zo hard nodig hebt lijkt het alsof je steeds verder van elkaar verwijderd raakt.

Je relatie kan best nog een tijd zo door, maar er zijn dingen gebeurd die je dwars zitten. Die je niet zomaar van je afschudt, al zou je dat wel willen. Mogelijk zijn er thema’s die steeds opnieuw de kop op steken, bijvoorbeeld over de opvoeding van de kinderen, het verdelen van de taken, verhuizen, de tijd die je voor elkaar vrij wil maken. De een zoekt toenadering, maar de ander ervaart dat als benauwend. De een wil graag nog een kind, de ander misschien (nog) niet. Je wil het allebei goed doen maar soms vinden jullie elkaar helemaal niet.

Conflicterende verwachtingen, emoties en verlangens zijn soms heel ingewikkeld en het is normaal dat je er niet altijd met zijn tweeën uitkomt. Dan mag je hulp vragen. Je kan bij mij terecht.

Hoe fijn zou het zijn als je…

N

Terugkerende issues met een andere blik kan bekijken en bespreken.

N

In vol vertrouwen samen keuzes kan maken (bijv. over werk, verhuizen of de komst van nog een kind).

N

Beter in staat zou zijn te verbinden met elkaar, zonder jezelf te verliezen

N

Jezelf meer zou durven tonen in de relatie. Je wensen uitspreken, meer ruimte innemen of juist kwetsbaar opstellen.

Na dit traject:

N

Heb je meer inzicht in jullie negatieve interactie patronen.

N

Begrijp je beter waarom je soms (snel) geraakt bent door iets wat de ander zegt of doet.

N

Kun je wijzer en zelfverzekerder kan omgaan met lastige situaties.

N

Voel jij je op een diepere laag verbonden met jezelf en met elkaar.

Wat houdt het relatie coaching traject in?

Vrijblijvende kennismaking

waarin we meteen de diepte in gaan. We onderzoeken jullie onderliggende interactiepatroon, waar jullie tegenaan lopen en wat jullie hulpvraag precies is.

Praktisch

– 3 maanden traject,
– € 910,- incl BTW
– Bestaande uit 7 sessies, waarvan 1 intake en 1 terugkommoment. Frequentie: Een keer per week/twee weken.

De sessies vinden plaats bij jullie thuis (Utrecht stad), online of in mijn coachingspraktijk in Utrecht

Twee wekelijkse coaching sessies

Om de week hebben we een contactmoment van 60 minuten waarbij ik helemaal afstem op jullie situatie. Het traject is maatwerk en ik kan daarbij putten uit een uitgebreide gereedschapskist aan oefeningen en ervaring

Extra’s (alleen bij 6 maanden traject)

Gedurende het hele traject krijgen jullie extra oefeningen als jullie dat willen die jullie kunnen ondersteunen in jullie proces. Op deze manier kun je zo veel en zo vaak oefenen als jullie zelf willen.

 

Ik ben Eveline Spree

 

coach en EFT gecertificeerd relatietherapeut.  Ik werk graag met stellen omdat ik wéét hoeveel energie het kost als je piekert over je relatie. 

Mijn wens is dat jullie vanuit rust en compassie met elkaar kunnen verbinden zodat de liefde vrijer kan stromen. Ik ben ervan overtuigd dat moeilijke periodes bij het leven horen EN dat deze kunnen veranderen/getransformeerd kunnen worden. Het onderzoeken van je relatie is een groot geschenk aan jezelf en aan jullie kinderen.

Mijn doel is dat mensen dichter bij zichzelf komen, meer verbinding voelen met zichzelf, en van daaruit meer verbinding kunnen maken, met hun partner en gezin.

 

Waarom dit relatie coachingstraject?

N

Geen wachtlijst

je kan binnen drie weken een afspraak inplannen. Ik reserveer altijd ruimte in mijn agenda voor stellen die op korte termijn willen komen.

N

Geen verwijzing nodig

van huisarts. Je kan direct bij mij terecht, ik stel geen diagnose en kijk verder dan ‘labels’. Mijn coaching is gericht op jou als mens.

N

Afgestemd op jouw levensfase

Ik werk alleen maar met jonge ouders en ben gespecialiseerd in thema’s rondom zwangerschap, bevalling en de eerste jaren ouderschap.

N

Voldoende tijd per sessie

ik plan de sessies ruim in zodat we indien nodig wat uit kunnen lopen. Zo kunnen we zonder tijdsdruk aanwezig zijn bij het proces.

N

Oog voor het proces

Ik loop langere tijd met jullie op. Daardoor verdwijnen nieuwe inzichten niet in de drukte van de dag maar maken jullie echt een proces door.

N

Op basis van EFT

Ik ben gecertificeerd EFT-therapeut. Emotionally Focused Therapy is een bewezen effectief relatietherapiemodel.

Match Call

N

Als je bereid bent oude overtuigingen los te laten, dan is dit traject voor jou.

N

Als je de moed hebt te voelen wat er daadwerkelijk in je leeft, dan is dit traject voor jou.

N

Als je er klaar voor bent meer liefde en geluk in je relatie, dan is dit traject voor jou.

Plan je match call dan kijken we samen naar waar jullie nu staan, wat jullie verlangens zijn en wat jullie nodig hebben. Een match call is gratis en vrijblijvend. We onderzoeken of dit traject bij jullie past. Mocht ik aanvoelen dat jullie iets of iemand anders nodig hebben dan verwijs ik met liefde door. Ik heb een groot netwerk en kundige collega’s. Tijdens de match call kun je een inschatting maken of ik de juiste persoon ben voor jullie. Als we een wederzijdse klik voelen kunnen we sneller de diepte in en mooiere, zinvolle sessies ervaren.

Veelgestelde vragen:

Ik twijfel, moet ik dit wel doen?

Het ís ook spannend om je relatie te onderzoeken. Misschien ben je bang dat het alleen maar ingewikkelder wordt, ben je bang om bepaalde emoties te ervaren, of weet je nog niet goed wat het je zal brengen. Tegelijkertijd hoop je ook op een positieve verandering. En die komt vaak niet zomaar. Daarvoor moet je de gok wagen, je voorwaarts bewegen, nieuwe positieve ervaringen opdoen met elkaar. Ik ben bereid jullie in dat proces mee te nemen. Stapsgewijs, met aandacht, net zo snel of zo langzaam als voor jullie goed voelt.

Gaan we dan heel veel praten over vroeger? Ik wil geen oude koeien uit de sloot halen.

Je hoeft geen oude koeien uit de sloot te halen die er in het nu niet meer toe doen. Het gaat er niet om dat je oud zeer opnieuw gaat beleven. Wél kijken we naar die voorvallen in het verleden die nog invloed hebben op het heden. Wat gebeurde er toen dat nog een rol speelt in het nu?

We willen wel graag hulp maar we hebben nog niet helder waar we in vastlopen.

Dat is geen probleem! Soms is het allemaal niet zo eenduidig. Liefde en relaties zijn complex en er zijn allerlei factoren die van invloed zijn op hoe we leven en liefhebben. We gaan samen op onderzoek uit zodat we helder krijgen wat jullie vraag is en waar ik jullie mee kan helpen. Als ik voel dat ik iets voor jullie kan betekenen, dan doe ik dat met heel mijn hart. Maar als ik denk dat jullie op dit moment eigenlijk iets anders nodig hebben, dan zal ik met net zoveel liefde doorverwijzen.

We willen liever een losse sessie, is dat ook mogelijk?

Ja, je kan ook een losse sessie bij mij volgen. Ook in een eenmalige sessie kunnen er nieuwe inzichten ontstaan die jullie meteen in de praktijk kunnen brengen.

Langere trajecten vragen om meer commitment maar brengen wel diepgaandere en blijvende positieve veranderingen teweeg. Het is altijd mogelijk om na een losse sessie alsnog te kiezen voor een langer traject

Ik wil graag werken aan onze relatie maar mijn partner wil niet mee.

Het besluit om hulp te zoeken is vaak het initiatief van één van beiden. Als je partner nog niet overtuigd is helpt het niet om hem of haar over te halen. Luister liever goed naar zijn of haar bezwaren, zorgen en overwegingen. Zonder een weerwoord. Alleen oprecht luisteren.

Je kan later de ander vertellen wat je zorgen baart m.b.t. je relatie, uiteraard zonder de ander te beschuldigen! Je kan vertellen wat je verlangen is, bijvoorbeeld dat je het juist zo graag goed wil hebben met elkaar.

Als je dit eenmaal ziet worden jullie lastige momenten begrijpelijker en voorspelbaarder én kun je kiezen om anders te reageren. Hierdoor wordt de relatie vaak rustiger en liefdevoller.

Wil je partner echt niet mee, kun je altijd een individueel traject overwegen.

 

We hebben niet zoveel geld, kunnen we dit traject wel betalen?

Misschien is er nog iets dat je tegenhoudt, maar bedenk je eens wat het je kost als je niet investeert in je relatie. Het put uit, je hebt steeds minder energie, je drijft steeds verder uit elkaar, of je verliest jezelf. Als je samen ouders bent bedenk dan dat investeren in je relatie niet alleen jullie ten goede komt maar ook je kinderen. Een kind kan pas ‘heel’ zijn als beide ouders het goed hebben met elkaar.