In drie maanden meer energie, balans en ontspanning in je leven als (aanstaand) moeder.

Het is écht mogelijk je lichter te voelen en meer ontspanning te ervaren!

Het krijgen van kinderen is een enorm intensieve levensfase maar je hoeft het niet allemaal alleen te doen.

Ik nodig je uit om te vertragen, te voelen wat belangrijk voor je is en te ervaren wat er in je leeft. Zo ontstaat er ruimte, komen er nieuwe inzichten en kun je betekenisvolle keuzes maken. In plaats van dat je verdwaalt geef je steeds meer richting aan je leven. Ik ben er voor jou als procesbegeleider, partner in crime, en stok achter de deur.

                Herken jij jezelf hierin?

N

Je bent zwanger of moeder van kleine kinderen.

N

Je hebt heel veel ballen hoog te houden waardoor je soms niet meer helder kunt nadenken.

N

Er is weinig tijd om echt te verbinden met je lichaam en je kindje.

N

Je zou wel wat relaxter willen zijn maar dat strenge stemmetje in je hoofd is zo aanwezig.

N

Je maakt je zorgen om het welzijn van je baby/kind.

N

Je worstelt met angst of spanningsklachten gerelateerd aan de bevalling.

N

Je stemt makkelijk af op anderen maar daardoor ga je soms voorbij aan jezelf.

N

Enerzijds kun je goed met emoties omgaan anderzijds vind je het best spannend om diepe emoties echt toe te laten.

N

Je ervaart fysieke klachten, zoals bekkenklachten, stijve schouders, druk op de borst.

N

Je bent de (emotionele) spil van het gezin maar vraagt je wel eens af hoe lang je dit gaat volhouden.

Hoe fijn zou het zijn als…

Je kan luisteren naar en leven vanuit je intuïtie en innerlijk weten.

Je niet steeds zo hard je best hoefde te doen en alles wat makkelijker zou stromen.

Je met positieve gevoelens kan (terug)denken aan de geboorte van je kind.

Je steeds beter weet wat past bij jou als moeder, zonder dat je je uit het veld laat slaan door wat anderen vinden.

Je volop kan genieten je gezin.

Na dit traject:

Voel jij je op een diepere laag verbonden met jezelf

Kun je meer vanuit rust en liefde verbinden met je kind.

Heb je meer inzicht in oude pijn of angst, waardoor je bewuster kiest hoe je reageert op je kindje of je partner.

Kan je terugvallen op een stevig fundament zelfcompassie en zelfvertrouwen.

Wat houdt het 3 maanden individuele coaching traject in?

Vrijblijvende kennismaking (intake)

 

waarin we meteen de diepte in gaan. De onderzoeken jouw coaching vraag en ik voel met jou mee waar de knelpunten liggen.

Unlimited support

Extra ondersteuning via app of via mail.

Is er iets urgents waar je mee zit? Wacht niet op de volgende afspraak! Ik ben er echt voor jou. Juist in ‘the heat of the moment’ kan het zo fijn zijn even te sparren. Je mag je plotseling opkomende angsten, twijfels of onzekerheden altijd met me delen. Ik zal je dan zo snel mogelijk antwoorden. (En van succes ervaringen word ik natuurlijk ook heel blij).

Twee wekelijkse coaching sessies.

Om de week hebben we een coaching sessie van 60-75 minuten. In totaal zijn er 7 coaching sessies waarvan één intake en één terugkomsessie. Doordat we 1 op 1 werken kan ik echt afstemmen op jou en wat jij nodig hebt. Het traject is maatwerk en ik kan daarbij putten uit een uitgebreide toolkit aan oefeningen en ervaring.

Praktisch

• 3 maanden traject, €840,- incl BTW
• De sessies vinden plaats bij jou thuis (Utrecht stad), online of in mijn coachingspraktijk in Utrecht.

 

Ik ben Eveline Spree

Door middel van coaching en ademhalingstechnieken help ik mensen stress te ontladen, energie te herstellen en meer balans te ervaren. Technieken die ik zelf als waardevol ervaar deel ik graag met anderen. En wat is er mooier dan mensen te zien opbloeien, groeien! Het is prachtig als aarzeling plaats maakt voor vertrouwen. Als ‘krampachtig’ plaats maakt voor vrij bewegen. Als (zelf)kritiek plaats maakt voor liefde en compassie. Je mag je speelse vreugdevolle zelf meer ruimte geven!

In de afgelopen jaren heb ik honderden vrouwen en stellen begeleid tijdens de zwangerschap en in de jaren na de geboorte van hun kindje.

Moederschap is ongeveer het grootste cadeau wat je in je leven kan ervaren. En tegelijkertijd is het ook behoorlijk overweldigend. Ik zie dat er heel veel vrouwen zijn die worstelen met het moederschap, de liefde of met levensvragen. Vaak speelt er meer dan we anderen doen geloven.

Mijn doel is dat mensen dichter bij zichzelf komen, meer verbinding voelen met zichzelf, en van daaruit meer verbinding kunnen maken, met hun partner, kind, en de mensen om hen heen. En dát resulteert uiteindelijk in een betere liefdevollere wereld.

Waarom dit coachingstraject? 

N

Geen wachtlijst

je kan binnen drie weken een afspraak inplannen. Ik reserveer ruimte in mijn agenda voor vrouwen die op korte termijn willen komen.

N

Geen verwijzing nodig

van huisarts. Je kan direct bij mij terecht, ik stel geen diagnose en hou niet van labels. Mijn coaching is gericht op jou als mens.

N

Voldoende tijd

ik plan de sessies ruim in zodat we indien nodig wat uit kunnen lopen en we zonder tijdsdruk aanwezig kunnen zijn bij het proces.

N

Afgestemd op jouw levensfase

ik werk alleen maar met jonge ouders in de fase zwangerschap, rondom bevalling en de eerste jaren ouderschap.

N

Proces

Ik loop langere tijd met je op. Daardoor verdwijnen nieuwe inzichten niet in de drukte van de dag maar maak je echt een proces door. 

Match Call

N
Als je er klaar voor bent om oude patronen te doorbreken, dan is dit traject voor jou.
N
Als je bereid bent om eerlijk naar jezelf te kijken, dan is dit traject voor jou.
N
Als je de wil hebt om te groeien als mens en als moeder, dan is dit traject voor jou.

Plan je match call dan kijken we samen naar waar je nu staat, wat je verlangens zijn en wat je nodig hebt.

Een match call is gratis en vrijblijvend. We onderzoeken of dit traject bij je past. Mocht ik aanvoelen dat je iets of iemand anders nodig hebt dan verwijs ik je met liefde door naar een van mijn collega’s.

Tijdens de match call kun je een inschatting maken of ik de juiste persoon ben voor jou. Als we een wederzijdse klik voelen kunnen we sneller de diepte in en mooiere, zinvolle sessies ervaren. Dan kan ik volledig geven wat ik te bieden heb en kan jij 100 procent jezelf zijn.


Veelgestelde vragen:

Ik ben al erg druk, moet ik dit dan wel doen?

Als je enorm druk bent is het moeilijk pas op de plaats te nemen of om momenten van rust in te bouwen. En een coaching traject kan dan voelen als nóg meer moeten. Een coaching sessie is soms hard werken, dat geef ik toe, maar zorgt vaak ook voor meer rust en helderheid. Ik help je om de druk van de ketel te halen.

Het is ook mogelijk om de frequentie van de sessies aan te passen.

Ik heb (nog) geen kinderen, kan ik dan ook bij jou terecht?

Als je (nog) geen kinderen hebt kun je wel enorm worstelen met gevoelens rondom het moederschap. Misschien weet je nog niet of je kinderen wil en kom je er zelf maar niet uit. Of je hebt een groot verlangen om zwanger te worden en is het je (nog) niet gegund. Tijdens een kinderwens kunnen er zoveel vragen en emoties opkomen! Juist dan loop ik graag als coach een tijdje met je mee.

Ik ben niet gespecialiseerd in een onvervulde kinderwens. En ik ben ook geen fertiliteitscoach (maar heb wel leuke en wijze vrouwen in mijn netwerk die je daarbij kunnen helpen!). Wat ik wél goed kan is ruimte bieden aan alle gevoelens rondom dit thema. Met rouw, verlangen, twijfel kun je bij mij terecht.

Tijdens een match call kijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen, als ik denk dat iemand anders beter bij je past verwijs ik je met liefde door.

Waar vinden de sessies plaats?

Op vrijdag werk ik in mijn praktijk op het Wolvenplein. Andere afspraken vinden online plaats of bij jou thuis (Utrecht stad, Leidsche Rijn, de Bilt etc). Ik kom graag bij mensen thuis. Zo blijf ik in beweging, en het scheelt jou reistijd! Handig toch?

Ik wil graag hulp maar ik weet nog niet precies waar ik in vastloop.

Geen punt! We gaan samen onderzoeken waar jij precies hulp bij nodig hebt. Soms lijkt het heel moeilijk te vatten maar in een gesprek wordt het vaak al snel duidelijk. Deel je verhaal en ik denk graag met je mee.

Ik wil alleen een losse sessie, is dat ook mogelijk?

Zeker! Een losse sessie kan soms voldoende zijn als je een heel duidelijke en afgebakende vraag hebt. Ook kan een losse sessie handig zijn als je nog niet zeker weet of je wil starten, of als een langer traject te kostbaar voor je is. Bedenk wel: échte verandering is een proces en vraagt tijd.

Ik ben in het verleden bij een psycholoog geweest, is dit traject dan wel iets voor mij?

Wat fijn dat je jezelf op meerdere manieren blijft onderzoeken en ontwikkelen! Mijn werk kenmerkt zich door veel ademwerk, lichaamsbewustzijn en visualisaties. Een van mijn klanten zei: ‘ik ben zelf psycholoog, maar met alleen maar praten en denken kom ik er niet, jouw oefeningen brengen me écht een stap verder’.

 

 

Ik durf niet in mijzelf te investeren.

Investeren is ook spannend. Maar… wil je groeien, dan heb je voeding nodig.

Daarom is een goede vraag om aan jezelf te stellen: wat kost het mij wanneer ik het NIET doe?

Wat gebeurt er als je hulp uitstelt? En als het nu niet het moment is, wanneer dan wel? Als je doet wat je altijd doet kom je niet verder.

Mocht investeren echt een probleem voor je zijn, dan kunnen we samen kijken naar een passende oplossing, waarmee jij het beste geholpen bent. Betalen in termijnen is geen probleem. Laat me gerust weten wat er in je hoofd omgaat. Ik denk graag met je mee.